Inspirerende succesverhalen

Hoe hebben andere mensen hun zoektocht naar werkgeluk aangepakt? Wat zijn belangrijke lessen die je daaruit kunt trekken? En hoe heb ik bijgedragen aan het succes?
Debora

‘Monique gaf mij rust’

Ik heb heb Monique leren kennen als een open en eerlijke vrouw die weet hoe je met mensen moet omgaan en echt kijkt naar wie ze tegenover zich heeft zitten. Ik kwam bij Monique toen ik net zonder werk kwam te zitten en geen idee had wat ik wilde. Tijdens onze gesprekken heeft ze me laten nadenken over wat ik kan en wat ik leuk vond om te doen. Ze stelt je soms vragen waar je echt over na moet denken. Je komt op bepaalde punten waar je zelf helemaal niet op zou komen. De loopbaan coaching gaat niet alleen over je werk maar ook over hoe jij zelf bent in het dagelijks leven. De sessies hebben me laten zien dat ik meer in mijn mars heb dan ik dacht. Voordat ik bij Monique kwam was ik gespannen want ik wist niet wat de toekomst me zou brengen, maar tijdens onze gesprekken wist ze me op mijn gemak te stellen en bij mezelf te blijven. Dit heeft me de rust gegeven om te komen waar ik nu ben. Ik heb werk gevonden wat ik leuk vind en ben helemaal op mijn plek waar ik nu zit.

Simone
Study and Career Counselor at Radboud University

‘Workshop naar volle tevredenheid’

De Radboud Career Week is een jaarlijks terugkerend evenement van de Radboud Universiteit voor haar studenten en medewerkers. De hele week vinden er diverse activiteiten plaats op het gebied van loopbaanoriëntatie en carrière. Monique heeft de workshop “Verbinding van LinkedIn met cv” gegeven. Dit heeft zij naar volle tevredenheid van ons en van de deelnemers gedaan.

Jannet
Eigenaar / Mentor bij Compas bewindvoering en mentorschap

‘Respectvol de vinger op de zere plek’

Monique weet op een prettige en respectvolle manier de vinger op de juiste “zere” plek te leggen. Daarna je de stappen zelf te laten zetten die nodig zijn in jouw proces. Hierbij is Monique helder en eerlijk in de communicatie. Het heeft mij inzichten gegeven waar ik mee verder kon. Het heeft mij destijds inzichten gegeven waar ik mee verder kon en dat heeft mede gemaakt dat ik sta waar ik nu sta.

Koen
Manager FP&A International

‘Monique hielp met verbeteren van onze Finance afdelingen.’

Monique heeft door middel van coaching veel veranderd binnen onze Finance afdelingen. Naast de cijfers is er aandacht gekomen voor de klant en hoe we klanttevredenheid kunnen verbeteren. Monique heeft deze focus echt in beweging gekregen.

Daarnaast heeft ze individuele medewerkers geholpen met persoonlijke ontwikkeling.

In de verandertrajecten heeft ze ook de leidinggevenden ondersteund in hoe zij hier zelf mee om moeten gaan en daarna hoe ze hun teams hierin kunnen meenemen. Monique heeft een grote bijdrage geleverd aan de verbeterde klanttevredenheid en de succesvolle veranderingen binnen onze organisatie.

Kelly
Oud-collega

‘Monique is recht voor haar raap en respectvol.’

Ik heb Monique in 2009 leren kennen als collega bij TNT en wij hebben in diverse functies bijna 8 jaar met elkaar samengewerkt. Woorden die direct bij mij opkomen zijn betrouwbaar en onzelfzuchtig.

Met volledige aandacht voor haar gesprekspartner. Recht voor zijn raap, maar altijd respectvol. Naast mijzelf heeft zij ook mijn team gecoacht in een lastige transitie. Het bedrijf en de mensen binnen het bedrijf hebben hier veel aan gehad.

Niet alleen door beter inzicht in hun loopbaanwensen maar vooral door zichzelf beter te leren kennen.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem contact met mij op