Loopbaancoaching voor werkgeluk

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te bevorderen. Als loopbaancoach bied ik professionele begeleiding waarbij wij aan de slag gaan met de door jou zelfgekozen doelen.

Voor wie is loopbaancoaching?

Drempel in je werk of functie
Je kunt loopbaancoaching inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in je werk of functie. Loopbaancoaching zorgt ervoor dat je weet wat je wilt, hoe je jouw doelen gaat behalen en helpt bij het vinden van werkgeluk.

Aan de slag 
Loopbaancoaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?

Met deze (en andere loopbaan-) vraagstukken kun je bij mij terecht:

  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie past bij mij?
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen in mijn functie?

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem contact met mij op