Hallo, mijn naam is Monique

Wat wil ik worden? Als kind had ik echt geen idee… Het enige wat ik wel wist was dat het iets ‘stoers’ moest zijn. Diverse functies als conducteur en bij een logistiek bedrijf zorgden ervoor dat ik mijn dosis ‘stoer’ wel kreeg.

Start van mijn loopbaan

Mijn loopbaan begon ik als hoofdconducteur bij de Nederlandse Spoorwegen. Alle dagen op reis en altijd in contact met mensen.

Overstap naar een andere branche

De overstap naar TNT Express B.V. bracht mij in een nieuwe, logistieke wereld. Het klantencontact was opnieuw weer belangrijk voor mij. Samen met het team aan de slag om de behoefte van de klant en wat hiervoor nodig is te organiseren en te realiseren. Het heeft me inzicht gegeven in het belang van helder communiceren en doen wat je beloofd.

Van TNT naar Coach Benelux

Vervolgens heb ik de stap gemaakt na de functie van Coach Benelux waarin ik leidinggevende en medewerkers begeleidde in hun persoonlijke ontwikkeling als wel de ontwikkeling in hun functie. Loopbaanvraagstukken, coaching on the job en het coachen van leidinggevenden.

Reorganisatie en onzekerheid

De reorganisatie bracht een extra dimensie in de loopbaanvragen nu de mensen ook de organisatie gingen verlaten. Afscheid nemen na soms langdurige dienstverbanden heeft echt impact op de mensen en hun loopbaan. Het biedt ook nieuwe kansen en mogelijkheden.

Een nieuwe kans

Ik heb mijn kans met beide handen aangepakt en heb de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Een keuze waar ik nog alle dagen veel plezier van heb en wat ook bijdraagt aan mijn eigen werkgeluk!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze?

Ik help je realistische doelen te stellen, oplossingen te vinden voor uitdagingen waar jij tegenaan loopt, jouw persoonlijke ontwikkelplan te realiseren, je te motiveren én zelfvertrouwen op te bouwen. Hoe? Lees hier meer.